Интересен клип от профила на _custom_cars в TikTok набира популярност

...
Интересен клип от профила на _custom_cars в TikTok набира популярност
Коментари Харесай

Най-мощното Ferrari се затрудни с изкачването на малък наклон

Интересен клип от профила на _custom_cars в TikTok набира известност в мрежата, откакто демонстрира по какъв начин най-мощното серийно Ferrari се затруднява с изкачването на дребен надолнище към детайлинг център.
`Най-мощното

Ferrari SF90 Stradale е оборудвано с хибриден силов тракт, комбиниращ 4.0-литров V8 с три електромотора и систематична мощ от 1000 конски сили. Въпреки задвижването на четирите колела и забележителната мощ, италианския суперавтомобил не съумя да се оправи с тръгването от заледения надолнище.
@_custom_cars_ #ferrari #ferrariclub #ferrarisport #fastferries #bugatti #bentley #customcar #bmw #newcar #italiancar #russiancar #uzbe #uzcarsblog ♬ original sound - Invisifilm
В мненията откриваме отзиви, че колата е оборудвана с летни гуми и точно това пречи на изкачването. Истината е, че даже и със зимни гуми, то прекъсването върху замръзнал надолнище и последващото потегляне е мъчно предизвикателство за множеството коли, без значение от това дали разполагат със 100 или 1000 конски сили. Все отново гуми с шипове най-вероятно ще оказват помощ за по-лесните маневри върху заледения сектор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР