Интересът клати феса, затова Да, България и Стела Николова замлъкнаха

...
Интересът клати феса, затова Да, България и Стела Николова замлъкнаха
Коментари Харесай

Адв. Бранимир Балачев, ГЕРБ/СДС: Интересът клати феса! Областният управител на Варна има заведение в Морската градина, затова ДБ замлъкнаха по темата!

" Интересът клати феса, по тази причина " Да, България " и Стела Николова замлъкнаха по тематиката с Морската градина ", разяснява на брифинг през днешния ден националният представител от ГЕРБ/СДС Варна адв. Бранимир Балачев, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Винаги сме упорствали Морската градина да бъде за децата, тротинетките, пешеходците...Въпреки това се търсеха всевъзможни способи да бъдем подложени на критика от Стела Николова и " Да, България " и знаете, че експлоатираха тази тематика години наред. Изведнъж, обаче, от два месеца тази тематика не се подхваща. Това е по този начин, тъй като регионалният шеф има заведения в Морската градина и има интерес пътникопотокът да се движи непрестанно. Къде остана грижата за жителите, за чистотата на въздуха, за това, че желаеме да е напълно пешеходна зона. Ясно, че ползата клати феса ", разяснява адв. Балачев.

Той огласи пред медиите всички компании, в които регионалният шеф Благомир Коцев е съучастник и изясни за какво не може да бъде освободен от това съдружничество, като в това време е в нарушаване на закона.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР