Интерес към опита на военно-патриотичните съюзи у нас проявяват от

...
Интерес към опита на военно-патриотичните съюзи у нас проявяват от
Коментари Харесай

От КНДР търсят сътрудничество с нашите военно-родолюбиви организации

Интерес към опита на военно-патриотичните съюзи у нас демонстрират от КНДР. По този мотив аташето по защитата при посолството на КНДР в София Ким Чол и неговият асистент Ли Гук се срещнаха с ръководителя на СОСЗР военачалник от запаса Златан Стойков. В срещата участваха още основният секретар и ръководител на Съюза на ветераниет от войните капитан I сан от запаса Марин Петков и ръководителя на Национална асоциация „ Сигурност” полковник от запаса Чавдар Петров.

Домакин на диалозите бе ръководителят на БАС Симеон Игнатов, който е и почетен ръководител на сдружението за другарство сред България и КНДР, оповестява Otbrana.com.

За разлика от България в Северна Корея има една организация на това съсловие, която се назовава Комитет на ветераните антиимпериалисти в КНДР. Ген. Стойков, кап. Петков, полк. Петров и Симеон Игнатов запозваха военните дипломати със спецификата на водените от тях организации и спецификата на дилемите, които извършват. Общо бе мнението, че напъните и на двете страни са ориентирани към военно-патриотичното образование на популацията и изключително на младото потомство. Изразена бе увереност, че обмяната на опит и визии в тази сфера на гражданското общество ще продължи и отсега нататък и тя би трябвало да бъде само в името на спокойствието и мира в двете страни и целия свят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР