InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е

...
InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е
Коментари Харесай

Кулинарно пътешествие в ADOR

InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е едно от най-вълнуващите допълнения към процъфтяващата кулинарна сцена на столицата, добавяйки извънредно прекарване посредством своята изключителна авторска кухня, неповторим интериорен дизайн и петзвездно равнище на обслужване.

Независимо дали говорим за бизнес обяд или сантиментална вечеря – най-новото гастрономическо пространство на София е наложителна спирка за всеки познавач на класата и приятната атмосфера. С емблематичното си местонахождение ресторант ADOR се трансформира в мястото, което всеки желае да посети, и към този момент въодушевява новите срещи и неповторими чувства.
Върховна приятност за сетивата
Менюто на ADOR улавя най-хубавото от локалната и европейска кухня, като показва неповторима композиция от усет, качество и мирис. Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, гостите на ADOR ще могат да опитат неповторим опушен усет от барбекю на дървени въглища – Josper. Ако не си падате по стековете, менюто на ресторанта е извънредно разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки. В него ще откриете невероятна композиция от обичаните на всички типичен ястия, приготвени по новаторски и автентичен метод, в това число риба и морски блага на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти. Всяко ядене е приготвено като същински шедьовър, който води гостите на модерно кулинарно странствуване. Ресторант ADOR може да задоволи и най-взискателния усет със своите невероятни авторски коктейли и богата винена листа.
Уникален интериорен дизайн
Новото пространството на София пресъздава петзвездната атмосфера на хотел InterContinental, която чудесно се интерпретира в цялостната визия на ADOR посредством доста уют, улеснение, комфорт, гостолюбие и, несъмнено, присъщата за него грациозност. Ресторантът разполага също с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две равнища в главната зала.
Тематични събития и музика онлайн
Освен на неповторимите кулинарни преживявания, клиентите на ресторанта могат да се насладят още на изискана музика онлайн, както и на тематични и извънредни събития – най-актуалните от които са шикозните брънчове, предлагащи богата и разнообразна гама от деликатеси. Те ще се организират всеки месец и ще трансформират тематиката си, за още по-вълнуващо прекарване.

ADOR работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. Новото гастрономическо прелъщение се намира в сърцето на столицата и предлага неповторима панорама към храм-паметника " Св. Александър Невски ".
Текстът е част от бр. 114 на сп. „ Икономика “. Публикува се в Economic.bg по силата на партньорско съглашение сред двете медии.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР