Интер взе комфортен аванс след първия мач с Бенфика от

...
Интер взе комфортен аванс след първия мач с Бенфика от
Коментари Харесай

Интер докосва полуфинала в Шампионска лига

Интер взе удобен задатък след първия мач с Бенфика от четвъртфиналите в Шампионската лига. " Нерадзурите “ победиха с 2:0 на „ Ещадио да Луж “ в Лисабон. По този метод миланският колос със сигурност ще посрещне реванша след седмица много по-спокойно.
Попаденията за италианския гранд бяха дело на Николо Барела и Ромелу Лукаку от дузпа. И двата гола паднаха през втората част на срещата. Реваншът е след седмица на " Джузепе Меаца ".
Напук на упованията за домашен напън, Интер бе по-активният тим първоначално. Едно рисково центриране на Димарко бе избито с тъга в корнер, а друго едвам не бе засечено от Барела.

Първата добра опция в мача обаче пристигна в 16-ата минута и бе на сметката на домакините. След центриране отляво Димарко игра с глава, само че прати топката на крайници на Рафа Силва. Той обаче стреля право в Андре Онана, който мазета. Десетина минути по-късно Ачерби стреля от далечна отдалеченост, само че ударът му мина над напречната греда.

Алекс Грималдо отвърна също с изстрел отдалеко - опитът на левия бек мина покрая левия дирек на Онана. В края на полувремето Интер сътвори блъсканица към наказателното на Бенфика и стигна до един рисков удар на Брозович, който бе блокиран от състезател в алено на метри пред голлинията. Впоследствие бе маркирана засада.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР