Интер спечели гостуването си на Каляри с 3:1 след обрат

...
Интер спечели гостуването си на Каляри с 3:1 след обрат
Коментари Харесай

Интер излезе на второ място след късен обрат в Каляри

Интер завоюва гостуването си на Каляри с 3:1 след поврат в края на срещата. Двибоят от кръг №11 на италианската Серия " А " стартира с 15 минути забавяне поради механически проблем.

Домакините поведоха в 42-ата минута посредством Рикардо Сотил. Леонардо Паволети подаде на Сотил, чийто първи шут беше блокиран. След това голмайсторът съумя да вкара от воле - 1:0.

Николо Барела изравни в 77-ата минута. Вратарят Алесио Краньо почисти неприятно и топката стана комфортна за Барела - 1:1.

Само 7 минути по-късно преди малко влезлия в игра Данило Д`Амброзио направи цялостния поврат с удар с глава от близко. Барела центрира точно, откакто топката му беше подадена след осъществяване на корнер отдясно.
 Снимка 509544
Източник:

В 88-ата минута чудесно игралият пазач Кранио избави удар на Лукаку, който беше останал самичък против него. Веднага по-късно състезател на Каляри не можа да засече топката пред голлинията на Интер.

В 94-ата минута Кранио отиде да скача при корнер за домакините. Интеристите съумяха да лишават топката и Ромелу Лукаку на празна врата оформи крайното 1:3.

С тази победа Интер се изкачи на второ място с 24 точки, изпреварвайки Сасуоло и Наполи. Лидери са съгражданите от Милан с 26 точки, които в последния мач за през днешния ден ще одобряват Парма.

Каляри остана на 12-о място с 12 точки.
 Конте: Нека тифозите не оказват помощ за нашето самоизтребление
Конте: Нека тифозите не оказват помощ за нашето самоизтребление

" Виждам прекалено много негативизъм "
 Снимка 509542
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР