Интер продължава с трансферите, взе вратаря на Аякс обяви подписването

...
Интер продължава с трансферите, взе вратаря на Аякс обяви подписването
Коментари Харесай

Трансферът ми в Интер е сбъдната мечта, радва се Онана

 Интер продължава с прехвърлянията, взе вратаря на Аякс Интер продължава с прехвърлянията, взе вратаря на Аякс
разгласи подписването с камерунския национал през вчерашния ден, ден след приключването на контракта му с. Вицешампионите в не оповестиха какъв брой дълъг е договорът, само че съгласно изявления във форумите, евентуално е за пет години или до края на акцията 2026/2027. е едно от четирите попълнения на “нерадзурите ” през това лято след, и.
 Онана: Да бъда в Интер за мен е върхът Онана: Да бъда в Интер за мен е върхът
" Мечтите стартират да стават действителност. Много съм разчувствуван да cе причисля към моя нов тим! ”, написа в Туитър. За него предходната година не беше цялостна с позитиви, защото се наложи да изтърпи деветмесечно отнемане от права поради потвърден банкет на неразрешено вещество. Но в този момент ще би трябвало да се потвърди за титулярно място в конкуренцията на. " Искам да благодаря на президента, целия ръб на, треньора и личния ми екип, че трансфораха моята фантазия в действителност. Да играя в Калчото, където са най-хубавите вратари и най-хубавите бранители, е привилегия и чест, които ще се опитам да оправдая ”, добави вратарят.

Dreams come true.
Super excited to join my new club,!
I want to thank the president, the whole board of Inter, the coach and my own team for making my dream reality.
— Andre Onana (@AndreyOnana)
Той също по този начин се трансформира в четвъртия футболист от Камерун, който ще носи екипа на миланския гранд след Самуел Ето’о, Даниел Маа Бумсонг и Пиер Воме. Но пък е първи африкански вратар в историята на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР