Интер победи Ювентус с 2:1 в „Дерби д`Италия“ за Суперкупата

...
Интер победи Ювентус с 2:1 в „Дерби д`Италия“ за Суперкупата
Коментари Харесай

Интер шокира Ювентус в края на прдълженията и триумфира със Суперкупата на Италия

Интер победи Ювентус с 2:1 в „ Дерби д`Италия “ за Суперкупата на страната и победи с шести трофей. Гостите откриха резултата в средата на първото полувреме посредством Уестън МакКени (25), само че 10 минути по-късно Лаутаро Мартинес възвърне равенството от дузпа. В последната минута на продълженията Алексис Санчес донесе триумфа на "нерадзурите ".

Още в началните секунди на дуела "нерадзурите " стигнаха до голова опция. Иван Перишич центрира отляво и Един Джеко стреля с глава от близко, само че над вратата.

След това в 6-ата минута пристигна още по-добра опция за домакините. Този път Стефан де Фрай насочи изстрел с глава след центриране от корнер и бе много покрай гола.

Две минути по-късно и Лаутаро Мартинес се озова на добра позиция в пеналта, само че ударът му не се получи и мина настрана от вратата.

Постепенно "бианконерите " изравниха играта и погледнаха по-смело към вратата на Самир Ханданович. В 20-ата минута Алваро Мората центрира остро по земя на близката греда към Уестън МакКени, само че американецът бе блокиран от Милан Шкриняр и не съумя да нанесе изстрел.

Пет минути по-късно Ювентус откри резултата. Алваро Мората задържа на левия фланг, след което с технично центриране откри непокрития в наказателното поле Уестън МакКени, който с глава от близко осъществя.

25' | WEEEEEEEESTOOOOOOON
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР