Интер и Аталанта завършиха наравно 2:2 в интригуващ сблъсък от

...
Интер и Аталанта завършиха наравно 2:2 в интригуващ сблъсък от
Коментари Харесай

Интер и Аталанта не се победиха в истински голов трилър на Джузепе Меаца

Интер и Аталанта приключиха наедно 2:2 в завладяващ конфликт от шестия кръг на италианската Серия А. В 5-ата минута Лаутаро Мартинес откри с необикновен гол, само че гостите обърнаха след нова красиво попадение на Руслан Малиновский в 30-ата, а по-късно и на Рафаел Толой в 38-ата минута. Един Джеко донесе точката за Интер в 71-ата минута.

Федерико Димарко пък пропусна дузпа за Интер в 86-ата минута, а две минути по-късно гол на Роберто Пиколи за гостите бе анулиран.

Домакините стартираха стремително и поведоха в резултата още в петата минута, когато прелестен гол вкара Лаутаро Мартинес, който засече от въздуха центриране на Николо Барела и топката по зрелищен метод попадна в задачата, а стражът Хуан Мусо бе беззащитен.

Тимът от Бергамо обаче обърна резултата още до почивката. След половин час игра украинският нападател Руслан Малиновский изравни с превъзходен изстрел отвън наказателното поле и не остави шансове на Хандонович за 1:1.

В 38-ата минута отборът на Джан Пиеро Гасперини напарви цялостен поврат в резултата. Малиновский затрудни Ханданович с нов мощен изстрел, словенският вратар мазета, само че не го направи задоволително добре и топката попадна комфортно на крайници на Рафаел Толой. Роденият в Бразилия бранител, първенец с Италия от Евро 2020, направи отлична мигновена добавка и опъна мрежата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР