Интензивност, романтика, разочарование... Тази седмица Сатурн ще хвърли своята сянка

...
Интензивност, романтика, разочарование... Тази седмица Сатурн ще хвърли своята сянка
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Интензивност, романтика, отчаяние... Тази седмица Сатурн ще хвърли своята сянка върху любовния живот на някои зодиакални знаци. Но с помощта на Венера, Юпитер и Плутон, ще можем да преминем през компликациите, а за някои галактическите събития ще донесат и повече пристрастеност. Днес в рубриката ни „ Всичко за зодиите “ споделяме седмичния ни любовен хороскоп. Какво ви чака, вижте в идващите редове.

Овен

Служебните отговорности може да не ви оставят време за романтика. Добрата вест е, че това няма да трае дълго време. В края на седмицата, сърцето ви ще бъде разгорещено от обич. С Венера във вашия знак, която е в доста добра позиция към Юпитер, Вселената ще чуе всяко ваше сантиментално предпочитание. Усмихнете се и се радвайте на хубавите събития.

Телец

За някои от вас, Телци, тази седмица е допустима загадка полова среща. Възможно е да се касае за взаимоотношения, които са в сянка, за които криете. За обвързаните представители на зодията, първите дни на май ще са не по-малко вълнуващи. Ще могат да споделят с колегата си повече от нормално, а в спалнята няма да имат задръжки.

Близнаци

Представителите на тази зодия ще се усещат по този начин, като че ли са блъснали джакпота в любовта. Въпреки това, бързо ще осъзнаете, че всичко си има своята цена. Въпросът е дали сте подготвени да я платите. Няма верен или неверен отговор. Любовта ще бъде част от живота ви, това е несъмнено. Компромисът, който би трябвало да извършите, с цел да бъдете щастливи, може да не ви се хареса. Може би би трябвало да се разделите с някого, с цел да продължите напред с индивида, с който желаете да бъдете. Разбираемо е, че не желаете да наранявате отсрещната страна, само че персоналното ви благополучие е най-важно.

Рак

Някои от обвързаните Раци може да попаднат в конфликтни обстановки с обичания човек. За благополучие, ваш непосредствен другар ще помогне да разрешите различията. Ако сте необвързани, сантименталните вероятности за вас може да се крият на работното място. Оглеждайте се.

Лъв

Влюбени ли сте в човек, с който нямате връзка? Звездите демонстрират, че може да се разочаровате от него. Не тъй като не ви харесва, а тъй като по някакъв метод взаимоотношенията ви може да окажат въздействие върху репутацията му. Може би е добре да се отдалечите от него, с цел да не страдате. Тези от вас, които търсят обич, тя може да ги откри на всички места.

Дева

Когато става въпрос за обич, някои от вас прекалено много пазят сърцето си. Може би сте разочаровани от обичания човек за нещо, което е направил. Може би вашите упования са били прекомерно огромни. Вместо да потъвате в мрак, не забравяйте, че никой не е съвършен. Понякога любовта е объркана, само че в сложните моменти ние откриваме какъв брой е същинска. Вероятно това се случва и на вас, Деви.

Везни

Любовният живот на Везните може да не върви напълно безпрепятствено тази седмица. Спомнете си златното предписание на общуването. Говорете за проблемите с колегата, това единствено ще заздрави връзката ви. Ако имате обстановки за разрешаване не се обвинявайте взаимно, а преминете през тях дружно като екип.

Скорпион

Тази седмица Меркурий влиза във вашия партньорски бранш и ще остане там до 21 май. С това разположение освен ще можете да разговаряте с обичания човек по-добре, само че ще станете и по-продуктивни като двойка, ще се чувствате чути и разбрани. Това е скъпо! Хармонията с обичания човек ще се дължи и на Слънцето във вашия партньорски бранш, което ще е в идеална връзка със Сатурн. Добрата връзка ще докара до дълготрайна непоклатимост на връзките ви. Каквито и решения да взимате дружно, направете ги тази седмица.

Стрелец

Още при започване на седмицата, планетата на любовта Венера, ще бъде не в толкоз добра позиция към Сатурн. Това може да ви накара да не се чувствате оценени от индивида, към който изпитвате мощни страсти. Чувствата на някои от вас може и да бъдат отхвърлени. За благополучие ще съумеете да се справите със обстановката с помощта на връзката сред Венера и Юпитер.

Козирог

Ако сте необвързани, само че флиртувате с избрана персона, то нещата ще станат по-интересни. Още в първите дни на новата седмица Меркурий ще се реалокира във вашия бранш на романтиката. Това ще ви даде повече сила за връзка и основаване на забавни контакти. Хубавото е, че няма да бързате нещата да се случват, а ще се радвате на забавните диалози, които ви оказват помощ да опознаете другата страна и тя вас. Обвързаните Козирози ще се радват на естетика с обичания човек.

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия бранш на романтиката, ще влезе в четвърти дом на фамилията и ще остане там до 21 май. Това ще направи връзката сред вас и обичания човек по-хармонична. Някои от обвързаните представители на зодията може да решат да заживеят дружно.

Риби

За тях ще е добре да пазят персоналния си живот в загадка от близки другари. Някой може би саботира взаимоотношенията ви. Възможно е да търсите утвърждението му по въпроси свързани с любовта, а рецензията да ви остави разочаровани. Запитайте се за какво другите би трябвало да имат власт над вашето благополучие.

Ако към този момент имате обичан човек до себе си, бъдете деликатни в връзката. Хармонията не е мит, само че е значимо по какъв начин боравите с думите. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР