Интензивният автомобилен трафик по главните улични артерии в града е

...
Интензивният автомобилен трафик по главните улични артерии в града е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 12 декември

Интензивният авто трафик по основните улични артерии в града е с максимален дял от шумовото замърсяване във Варна. Най-високи междинни равнища на шума са регистрирани в измервателните пунктове на бул. “Вл. Варненчик ” № 128 сред сп. Патриарх Евтимий и сп. Автогара, бул. “Христо Ботев ” до магазин за риболовни принадлежности/, бул. “Цар Освободител ” – ж.к. Младост бл. 130...

Два отвесни ветрогенератора за произвеждане на ел. сила желае да сложи мобилен оператор върху покрива на 8 – етажна постройка в регион „ Младост “. Това излиза наяве от капиталово предложение, показано пред Регионалната ревизия по околната среда и водите

Детските градини във Варна ще работят на 28 и 29 декември в постоянен режим и при общоприета дълготрайност. С оглед на идните празници да не се оказва напън над родителите да търсят други разновидности за гледане на децата на тези дати, тъй като са общоприети работни дни и малчуганите могат да бъдат на постоянни занятия в градините.

Министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков връчи награди „ Посланици на донорството “ на Александър Николов, Димитър Панайотов и Самуил Петков. Младите мъже са основатели на плана „ Последният подарък на индивида “, отдаден на донорството и трансплантациите. В края на септември те съумяват да осъществят една своя цел и да трансфорат България в първата страна в света с улица, кръстена на донор. Тя се намира във варненския квартал „ Аспарухово “, а на табелата е изписано името на Георги Николов.

Първият приемен ден на кмета на Варна Благомир Коцев ще се организира в четвъртък, 14 декември, от 13:00 ч.

Гражданите могат да се записват на телефон 052 820 000 при сътрудниците на кмета.

С оглед на огромния деклариран интерес към приемния ден за жители, осведомяваме, че при запълване на графика за четвъртък, 14 декември 2023 година, часове ще се дават за идната дата - четвъртък, 11 януари 2024 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР