Интензивен е трафикът на ГКПП Калотина, съобщиха от пресцентъра на

...
Интензивен е трафикът на ГКПП Калотина, съобщиха от пресцентъра на
Коментари Харесай

Интензивен трафик на Калотина, полицията призова да се ползват и другите ГКПП

Интензивен е трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " , оповестиха от пресцентъра на Групово дело " Гранична полиция ".
Към 19.00 часа трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " е натоварен за леки коли в двете направления. " Гранична полиция " е основала нужната организация за обработка на пасажерите.
Влизащите в България се ревизират от граничните служители на реда на 9 гишета. На съпределния пункт обаче трафикът се обработва на 4 гишета, което основава причина за формиране на опашки на сръбска територия.
Поради предстоящото нарастване на пътникопотока на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " през почивните дни, от Главна дирекция „ Гранична полиция “ предлагаме на жителите, пътуващи от и за Сърбия, да употребяват и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци ", както и останалите пунктове на българо-сръбската граница.
На българо-гръцката и българо-македонската граници трафикът е естествен.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост - Русе " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР