Интелигентни решения за отопление идват на българския пазар за зимния

...
Интелигентни решения за отопление идват на българския пазар за зимния
Коментари Харесай

АСБИС добавя норвежкия бранд Mill в портфолиото си

Интелигентни решения за отопление идват на българския пазар за зимния сезон

Отоплителните артикули на Mill се вписват в актуалния интериор
(снимка: Mill)

Дистрибуторът АСБИС добави нов бранд в необятното си портфолио от артикули. Това е норвежкият Mill, профилиран в интелигентните решения за отопление и качество на въздуха.

Марката се радва на самопризнание от няколко влиятелни европейски награди за консуматори и дизайн, в това число IF Design Award и Red Dot Design Awards. Портфолиото на Mill ще бъде налично в магазините Технополис България и Практикер, оповестиха от дистрибутора.

Първата продуктова линия на Mill ще бъде показана от няколко модела стенни и свободностоящи конвектори за разнообразни потребности, като 4 от моделите оферират ръководство посредством Wi-Fi.
още по темата
Стенните конвектори Mill Generation 3 Wi-Fi се отличават с PID ръководство, което интелигентно контролира мощността, отстранява внезапните включвания и изключвания и поддържа непрекъснати, икономични температури.

Предвиждащото отопление, подържано от машинно образование, регистрира близките промени и поддържа мечтаната стайна температура според от персонализираните настройки в приложението. Потребителите могат да ръководят отоплителите отдалечено.

За консуматори, които търсят компактни решения за отопление, компанията предлага вентилаторен отоплител Mill Compact и портативен нагревател Mill Wi-Fi Max. Те се вписват в актуалните интериори и обезпечават дейно отопление за разнообразни по величина стаи.

Масовото разбиране на умни решения с комфортни потребителски контроли посредством смарт телефон насърчи разширението на Mill на интернационалния пазар. Резултатите от партньорството с норвежката марка в други страни през първите месеци надминават упованията, разяснява Андрей Казенау, управител по бизнес развиване на ASBIS Group. Дистрибуторът чака този триумф да се придвижи и в България.

Потребителите у нас към този момент могат да закупят продуктите на марката Mill от партньорските търговци и онлайн платформи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР