Intel продължава да разширява своето значително присъствие в . След

...
Intel продължава да разширява своето значително присъствие в . След
Коментари Харесай

Intel инвестира 600 млн. долара в Израел

Intel продължава да уголемява своето доста наличие в. След известието на международния изчислителен колос предходната седмица, че ще построи кампус на стойност 200 милиона $ в Хайфа, изпълнителният шеф на Intel Global Пат Гелсингер съобщи, че компанията ще влага 400 милиона $, с цел да трансформира звеното си в Йерусалим Mobileye в научноизследователски кампус за създаване на технологии за самоуправляващи се коли, заяви в. „ Джерусалем пост ”.
Посещавайки Израел за един ден като част от европейско обиколка, Гелсингер сподели още, че Intel ще влага общо 10 милиарда $, с цел да разшири своята фабрика в Кирят Гад, която към този момент създава по 10-нанометрова технология, с цел да обезпечи спомагателен потенциал и благоприятни условия. Първата фаза на този план към този момент е почнала, означи Intel.
 Apple готви нов Mac със личен процесор Apple готви нов Mac със личен процесор
Американската корпорация Apple може да показа ново устройство Mac, основано на създаден от компанията личен процесор през ноемв...
„ Посещавам Израел в продължение на четири десетилетия и беше необикновено да следим растежа от единствено 4 чиновници през 1974 година до над 14 000 чиновници в този момент “, сподели Гелсингер. „ Intel Israel е микрокосмос на нашата световна компания с вложения и нововъведения в научните проучвания, създаване и произвеждане в мащаб на едно място ”, сподели Пат Гелсингер.
„ Нашата продължителна инвестиция за разширение на съществуващите ни уреди за научноизследователска и развойна активност и увеличение на индустриалния потенциал в нашия Израел, дружно с придобиванията ни на Mobileye, световния водач в решенията за помощ при шофиране и самоуправление, Moovit smart-transit и Habana Labs за AI за водачество, дават обещание оживено бъдеще за Intel и Израел за десетилетия напред “, добави Гелсингер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР