“Инстинктът ми сочи, че ще има правителство, защото на народа

...
“Инстинктът ми сочи, че ще има правителство, защото на народа
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Инстинктът ми сочи, че ще има правителство

“Инстинктът ми сочи, че ще има държавно управление, тъй като на народа му додея, партиите към този момент нямат запаси и сили. Ако този път президентът Радев извърви бързо мандатите, ние ще имаме още избори ”, съобщи водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в предаването “Лице в лице ”.

“Не може да продължава по този начин страната. Трябва да се откри решение да се излезе от този тупик. Хубавото е, че всички партии поставят големи старания да получат допустимо най-хубав резултат, което значи, че огромна част от българите ще излязат да гласоподават. Ние сме длъжни да уважим избора на българите и да се явим на договарянията за сформиране на държавно управление с положителни резултати ”, добави Борисов.

След увеличението на заплатите и пенсиите можеш да си купиш по-малко, в сравнение с при ръководството на ГЕРБ, уточни ръководителят на Съюз на демократичните сили

Той разяснява и това, дали би станал министър председател. “Аз съм подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки. Ако си победител на водач на партия и да не станеш министър председател е компромис. Още повече на фона на всички останали мисля, че съм най-опитният човек, с най-доказани резултати. Трябва да се откри компромис от всички и межди първите две партии да се направи допустимо най-хубавото държавно управление, в случай че не може да се откри решение с останалите ", добави Борисов. 

Според него, когато се прави необятна коалиция е най-стабилно и най-добре да ръководят първите две партии. “Ако не може да се направи би трябвало да стане както беше предходното държавно управление - Политическа партия, социалистите, Слави Трифонов. То трае ден до пладне ”, сподели той.

Той разяснява и това дали ще стане народен представител. “Ще заставам там, до момента в който не създадем държавно управление ”, добави Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР