Инсталира камера в спалнята. Това, което видя на записите я

...
Инсталира камера в спалнята. Това, което видя на записите я
Коментари Харесай

Какво пречи на пълноценния сън?

Инсталира камера в спалнята. Това, което видя на записите я изненада.

Почивката е доста значима за човешкото благоденствие. През нощта тялото получава дължимото му количество сила за идващия ден. Ако това не се случи, резултатът няма да закъснее: отмалялост, неприятно въодушевление, изстрадал външен тип. Ако човек не се усеща добре след сън, това към този момент е притеснително.

Но от време на време външни фактори пречат на човек да спи – съседът пробива стена след стена или някоя двойка се кара. Какво да кажем за хората със лични къщи? Спят в топло и комфортно легло. Понякога сънуват кошмари и заран се разсънват в студена пот. Какви може да са аргументите?

През целия си живот Жени се усещаше просто прелестно. Не е изненадващо, тъй като родителите й съумяха да й обезпечат удобно битие даже след дипломирането. Като ученичка, тя не се притесняваше доста от неприятните оценки. Мама и баща не са претендирали нещо свръхестествено от нея.

След като устоя изпитите, момичето влезе в института със спокойна душа. Всеки месец й изпращаха избрана сума за удобно битие в апартамент чартърен. Но тя реши, че науката не е за нея. Посвети се на подобряването на личното си тяло.

В третата година от следването момичето срещна бъдещия си брачен партньор: състезател с доста награди. По това време самата Жени можеше да се похвали с някаква популярност в своя град: тя беше упорит блогър и участник във всевъзможни състезания за хубост.

Ожениха се след 5 години. Родителите им помогнаха да си купят къща. Жени към този момент се усещаше сносно, до момента в който правеше онлайн уроци по аеробика. А брачният партньор й ходеше непрекъснато на надпревари отвън града. Те имаха дете и с цел да не скучае жена му, си взеха куче. Голдън ретрийвърът е идеалното приятелско куче за дома.

Но макар положителния, даже благополучен живот, на Жени започнаха да се случват странни неприятности. По през целия ден се усещаше, изцедена като лимон. Точно откакто брачният партньор й отпътува за идващото съревнование, тя заспа надълбоко, само че цяла нощ сънува кошмари. На идната заран мозъкът й изцяло отхвърли да мисли за нещо потребно.

Тялото й също не я слушаше. Първо тя поговори с другарка. Но тя, като почитател на всевъзможни мистични неща, я посъветва да отиде при екстрасенс. Естествено, Жени отхвърли.

Какво да я посъветва: любящ брачен партньор, къща, две коли, малко дете и куче! Дори едно нещастно детство не може да бъде изтъкнато: родителите към момента обичат детето си. Някой ще каже, че това също не е доста добре. Но не е това повода за кошмарите.

Съпругът й я посъветва да насочи вниманието си към някои неща. Може би нещо се е трансформирало: храната, миризмата в къщата и така нататък Те дълго разговаряха по телефона и в края на диалога взеха решение, че би било хубаво да конфигурират и камера.

Жени конфигурира камера в спалнята на идващия ден. Тя заспа мъчно довечера при мисълта, че ще бъде снимана. Но гледа занимателен филм и скоро заспа.

На сутринта още веднъж беше изтощена и изтича да ревизира записите от камерата. Видяното в действителност я изненада.

Около 4 часа сутринта в стаята й се появи дребен аморфен контур. Изглеждаше ужасно. Но като се вгледа по-отблизо, тя позна своя наследник. Малкото дете допълзя до майка си, очевидно от досада, и цяла нощ се въртя до нея. Дърпаше я за косата, риташе възглавницата. Любопитното е, че майката инстинктивно прегърна детето си, без да се разсъни нито за момент.

Час по-късно кучето влетя в стаята. Сега стана ясно, че приятелите-разбойници не за първи път лудуват, до момента в който майката спеше. Кучето си играеше с детето, подушваше лицето на Жени, скимтеше.

След като се приведе в ред, направи си упражненията и изпи утринната си чаша кафе, Жени се обади на брачна половинка си. След като научи положителната вест, той даде обещание да пристигна и да поправи обстановката допустимо най-скоро. Най-важното е, че схванаха същността на казуса. След тази нощ сънят й най-сетне се усъвършенства.

Вижте още: Той се разкайваше откровено за своята невярност

Интересно какво щеше да стане, в случай че дамата не беше послушала съвета на брачна половинка си и не беше инсталирала камерата в спалнята? Лекарите споделят, че аргументите за неприятния сън могат да включват отслабена имунна система, понижено предпочитание към колегата, наддаване на тегло и психологични проблеми.

Когато лягате да спите, забравете за проблемите. Оставете ги да избледнеят на назад във времето. На сутринта, със пресен разум, решението ще пристигна от единствено себе си. А поради дефицита на сън даже всевъзможни дребни неща могат да ви наподобяват като същинска покруса.

Успех и лека нощ другари!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР