Instagram може вече да не показва колко хора са лайкнали

...
Instagram може вече да не показва колко хора са лайкнали
Коментари Харесай

Instagram вече няма да показва броя лайкове?

Instagram може към този момент да не демонстрира какъв брой хора са лайкнали избрана фотография. Социалната мрежа е доста известна измежду младите – там те споделят сладки селфита, фотоси от празненства, фестивали, събития, тренировки, както и фотоси на обичани места, ястия, питиета, домашни любимци и така нататък, а и да наблюдават обичаните си звезди.

Но може да бъде и рискова, както нееднократно са казвали звезди като Хейли Бийбър и Лейди Гага. Instagram въздейства зле на психологичното здраве, самооценката и самочувствието, защото младите постоянно се съпоставят със звездите или даже с другари. Често фотосите в мрежата са много обработени, което основава нереалистични упования.

Тези отрицателни резултати може да са повода Instagram да стартира да крие какъв брой души са харесали избрана фотография. Изследователят Джейн Уонг видя, че Instagram създава нови варианти. В пост в Twitter Уонг отбелязва, че може би към този момент ще бъдат показани единствено част от хората харесали дадена фотография в мрежата.

Ще бъдат изброени някои от потребителите, които са я харесали и ще написа “и други ”. Така няма да се знае точната численост на лайковете. Единствено индивидът, който е постнал фотографията, ще вижда броят лайкове.

Смята се, че по този начин хората ще се съсредоточат над самия пост и неговия смисъл, а освен над броя събрани лайкове./ struma.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР