Instagram е прекрасно място, когато трябва да се мотивирате да

...
Instagram е прекрасно място, когато трябва да се мотивирате да
Коментари Харесай

Вдъхновяващи примери за трансформация на тялото

Instagram е прелестно място, когато би трябвало да се мотивирате да загубите няколко кг. Но не всеки желае да отслабне, а доказателство за това са всички тези дами, които са подхванали различен метод към смяна на тялото си – да напълнеят.

Тези противоположни трансформации демонстрират дами, които са доста по-щастливи в телата, които имат в този момент - посредством създаване на мускули или просто след прекъсване на непоколебим хранителен режим и фитнес проект. И се оказва много вдъхновяващо...

Вижте няколко забележителни промени:

Миналата година Марсиел Хопкинс смъква 15 кг, с цел да бъде коронована за Мис Южна Африка. Тя се подлага на строга диета и тренировки по два до три часа дневно, само че не се усеща толкоз добре, колкото се е надява. Бюстът й се свива с два номера, а цикълът й стопира.

"В деня, в който е направена тази фотография, се прибрах вкъщи, измръзнала след фотосесията и имах дребна ябълка за вечеря. “ Марсиел се отхвърля от режима си и споделя, че "НЕ си коства да водиш ежедневна борба с храна или с тялото си. "

"Телата са разнообразни, не всички можем да наподобяват еднообразно ".

Прочети повече и виж фотоси ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР