Inspur предлага широк спектър от сървъри, сторидж и мрежови решения(снимка:

...
Inspur предлага широк спектър от сървъри, сторидж и мрежови решения(снимка:
Коментари Харесай

АДСИС стана дистрибутор на Inspur сървъри и сторидж


Inspur предлага необятен набор от сървъри, сторидж и мрежови решения
(снимка: Inspur)

Ки тайският производител на сървъри Inspur стартира да предлага продуктите си на нашия пазар посредством контракт за дистрибуция с компания АДСИС, която повече от 20 години доставя сървърни и сторидж системи.

Освен продажби на сървъри, системи за предпазване на данни и мрежово съоръжение, АДСИС ще прави поддръжка и сервиз на продуктите на марката, оповестиха от дистрибутора.

Inspur оперира допълнително от 110 страни по света със своите над 30000 чиновници и над 18000 развойни инженери и непрекъснато участва в Топ 3 на най-големите производители на сървъри с пазарен дял от съвсем 10% (според IDC и Gartner).

Компанията разполага с индустриални мощности в Китай, Съединени американски щати и Унгария, а също и с развойни центрове в Китай, Съединени американски щати и Тайван. Нейни клиенти са немски и корейски производители на коли, Университета на Оксфорд, доста държавни управления от Централна и Източна Европа, най-големите снабдители на облачни услуги и центрове за данни, банки и телекоми.
още по тематиката
Спектърът от сървърни решения и системи за предпазване на Inspur е необятен – от 1U общоприети сървъри до системи за изкуствен интелект и суперкомпютри. Фирмата е един от главните участници в организациите за отворени сървърни стандарти като OCP, Open10 и ODCC, като предлага също Edge решения за Индустрия 4.0 и умни градове.

„ Партньорството с Inspur ни дава опция да задоволим и най-взискателните клиенти, без значение от техния мащаб ”, сподели Николай Вачев, шеф на АДСИС. „ Комбинацията от цена, еластичност и качество носи конкурентни преимущества, които са оценени по целия свят и това слага АДСИС в елитния лист от снабдители на техника от най-високо равнище ”, добави той.

България е бързо възходящ пазар, който цени новите технологии и високото качество на умерена цена, а Inspur, като третият максимален производител на сървъри в света, споделя същата визия, уточни от своя страна Павел Раджимски, общоприет шеф за Централна и Източна Европа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР