Инспектор Владимир Иванов от РДПБЗН-Видин е сред отличените в заключителния

...
Инспектор Владимир Иванов от РДПБЗН-Видин е сред отличените в заключителния
Коментари Харесай

Видинкски инспектор е отличен в националния конкурс „Пожарникар на годината - 2019 /снимки/

Инспектор Владимир Иванов от РДПБЗН-Видин е измежду отличените в заключителния стадий на Националния конкурс „ Пожарникар на годината - 2019”
Победителите в Националния конкурс „ Пожарникар на годината - 2019” получиха оценките си през днешния ден, на тържествена гала в Националния замък на културата. Сред тях е Владимир Иванов - контрольор в група „ Превантивен надзор и превантивна активност “ в бранш „ Превантивна и контролна активност “ на РДПБЗН-Видин.
В състезанието, той е отличен като подгласник в Раздел „ Г” - Пожарникар на годината от направление „ Превенция”, осъществяващи превантивна активност, образование на популацията или работещ с доброволни формирования за попречване или преодоляване на бедствия, пожари и изключителни обстановки и за премахване на последствията от тях.
Главен комисар Христо Терзийски – шеф на Главна дирекция „ Национална полиция “ връчи премията на контрольор Владимир Иванов.
Инспектор Владимир Иванов е роден през 1965 година в гр. Грамада. В системата на Министерство на вътрешните работи работи от 2009 година Седем пъти е бил награждаван за висок професионализъм и реализирани резултати в служебната активност. Отлична е оценката за работата му през 2019 година Той е провел и управлявал подготовката на тима на видинската ППМГ „ Екзарх Антим I “, заел първото място в Националното ученическо съревнование „ Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки 2019 г.” в гр. Стара Загора; провел е регионалния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата 2019 година” с присъединяване на 149 деца и 31 класирани рисунки; подготвил е 28 деца от седем учебни заведения в района за присъединяване в регионалното съревнование „ Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки 2019 г.”; провел е 72 занятия с 410 души за на практика дейности при бедствия, пожари и изключителни обстановки, както и три занятия със 101 чиновници от системата на МОН; взел участие е в голям брой тематични инспекции, провеждал е беседи, лекции и тренировки за дейности при бедствия в образователни заведения от района.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР