Иновацията ще бъде представена през 2021 година, а приблизителната ѝ

...
Иновацията ще бъде представена през 2021 година, а приблизителната ѝ
Коментари Харесай

Руски летящ автомобил: ясно е кога и за колко ще се продава

Иновацията ще бъде показана през 2021 година, а приблизителната ѝ цена ще бъде 200 хиляди $. Това съобщи пред организация Abireg създателят на Scienex Евгений Тирнов.

Scienex чака да навлезе на транспортния пазар бързо, а мултифункционалната платформа Flyter ви разрешава да управлявате въздушния автомобил както като такси, по този начин и за доставка на артикули. Според Тринов летящите машини скоро няма да се оферират за продажба, само че през десетилетието те ще бъдат употребявани във формата на въздушни таксита и то в страни с по-малко закостенял темперамент от Русия.

Flyter има истинска аеродинамична форма и дизайнът му е по-добър от всички прототипи, известни на пазара, споделя още ръководителят на Scienex. „ На пръв взор даже няма да е ясно по какъв начин лети “, прибавя Тринов. " Освен това е по-безопасно, по-компактно и съвсем идеално за градска среда. "

Към момента той не дава други детайлности, както и изображения на бъдещата въздушна кола. Всички процеси на разработка, в това число тестванията се организират във Воронеж. Очаква се първообраз в цялостен размер да е подготвен до лятото на 2021 година. „ Когато имаме работещ първообраз и потвърдим на пазара, че в действителност сме създали нещо неповторимо и то работи, тогава ще притеглим нов кръг вложения в по-голям размер “, изясни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР