Инжекция с дезинфектант като средство за борба срещу коронавируса? Изявление

...
Инжекция с дезинфектант като средство за борба срещу коронавируса? Изявление
Коментари Харесай

Скандал между учени и Тръмп за вируса

" Инжекция с дезинфектант " като средство за битка против ковид? Изявление на Доналд Тръмп втрещи научната общественост и многочислени експерти упрекнаха американския президент, че е безконтролен, тъй като е направил това " рисково предложение ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Виждам че дезинфектантът го убива (коронавируса) за минута. Една минута! Дали има метод да се направи нещо сходно, с инжекция вътре, или съвсем като разчистване ", сподели Тръмп по време на постоянния си брифинг в Белия дом за ковид.

Трябва да се обърнем към лекарите за задачата, само че това ми се коства забавно ", сподели той

" Тази концепция да се инжектира в тялото или да се гълтам какъвто и да било тип почистващ артикул е безотговорна и рискова ", възмути се пред телевизия Ен Би Си доктор Вин Гупта, специалист по публично опазване на здравето, експерт по белодробни болести и интензивно лекуване.

" Това е способ, употребен понастоящем от хора, които желаят да се самоубият ", добави той.

В обществените мрежи многочислени лекари и медицински сестри също остро порицаха думите на Тръмп.

" По същия начин и самозапалването може да е потребна опция ", иронично съобщи френският проучвателен център " Марсей Имунопол " (Marseille Immunopоle), като акцентира, че методите, предложени от президента на Съединени американски щати, " биха умъртвили и вируса, и пациентите ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР