Инж. Николай Кючуков. Снимка: Искра.бг ПП Единение“ ще се яви под

...
Инж. Николай Кючуков. Снимка: Искра.бг
ПП Единение“ ще се яви под
Коментари Харесай

ПП „Единение“ за номера си в бюлетината за изборите: Избирателите ще улучат право в десетката с нас!

Инж. Николай Кючуков. Снимка: Искра.бг

Политическа партия „ Единение “ ще се яви под номер 10 на изборите за Народно заседание /НС/ и за Европейски парламент /ЕП/, които ще се проведат на 9 юни. Това отреди жребият на Централната изборна комисия /ЦИК/, теглен в 16:00 часа през днешния ден. Припомняме, че партиите и обединенията, регистрирани с едно и също име и еднакъв състав, получават идентичен номер в бюлетината за Екологичен потенциал и за Народно събрание.

„ Вярвам, че всички ударихме десетката – и партия „ Единение “, по този начин и българският народ. С номер 10 разчитаме българите в България и зад граница да ни поддържат. Също по този начин имаме вяра, че резултатите на идните избори, които ще се проведат на 9 юни, ще бъдат сполучливи за нашата партия “ , съобщи лидерът на листата за Бургас инж. Николай Кючуков пред публицист на Искра.бг .

На диспутите Политическа партия „ Единение “ са под номер 25 . На въпрос какви са упованията им, той отговори:

„ Искам да заявя ясно, че в партия „ Единение “ има специалисти от всички сфери и за диспутите сме изцяло готови. Нямаме самообладание да застанем пред нашите сътрудници от другите политически сили, с цел да може българският народ да оцени нашите качества. Очаквайте спомагателна информация за диспутите! “

Политическа партия „ Единение “ е единствената политическа мощ , която почете тегленето на жребия за диспутите.

ЦИК изтегли номерата на бюлетината за изборите на 9 юни

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР