Инициативният комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър

...
Инициативният комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър
Коментари Харесай

Инициативният комитет за референдума срещу джендър идеологията в училищата се разраства

Инициативният комитет за провеждането на референдум против влизането на джендър идеологията в българските учебни заведения се разраства. Нови знакови лица от разнообразни сфери на публичния живот влизат с поддръжка за самодейността на Българска социалистическа партия в отбрана на българското семейство след нейното оповестяване на 25-и февруари и първите публични престижи, влезнали в комитета.
Родителските организации, които на среща с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддържаха горещо идеята на Българска социалистическа партия и решението за осъществяване на референдум, излъчиха свои общи представители в инициативния комитет – това са юрист Владимир Шейтанов ( ”РОД интернешънъл ”) и Лилия Божкова („ Български родители обединени за децата “).
Знакови спортни имена също влизат в инициативния комитет – футболната легенда Емил Костадинов, международният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Ангел Стойков. Диана Тонова – общински консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет и публицистите Александър Симов и Страхил Ангелов също обявиха поддръжка.
Инициативният комитет е отворен, не престават да постъпват заявки от представители на разнообразни публични сфери в поддръжка на решението, което Българска социалистическа партия взе на Конгреса си – да организира референдум измежду българските жители против рисковото нахлуване на джендър идеологията в учебните заведения. Българска социалистическа партия е поредна в позицията си против Истанбулската спогодба и джендър идеологията и я отстоява през годините.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР