Инициативният комитет Непослушните внася днес в ЦИК подписката в подкрепа

...
Инициативният комитет Непослушните внася днес в ЦИК подписката в подкрепа
Коментари Харесай

Непослушните внасят подписите в подкрепа на Десислава Иванчева за евродепутат

Инициативният комитет " Непослушните " внася през днешния ден в ЦИК подписката в поддръжка на кандидатурата на Десислава Иванчева за самостоятелен претендент за евродепутат. 

Кандидатурата на Десислава Иванчева за изборите за Европарламента ще бъде мощен знак към Европа за пробитата правосъдна система в България. Брутално нарушени бяха човешките права на единствения цивилен непартиен кмет на столичен регион, определен от близо 29 000 гласоподаватели, пишат от ИК на страницата на Иванчева във фейсбук. 

Искрено се надяваме, че Групово дело „ ГРАО “ в Министерство на регионалното развитие, извършваща инспекция на подписката на самостоятелните претенденти, ще бъдат справедливи и няма да изхвърлят в коша волята на хиляди българи, както се случи с референдума против презастрояването на " Младост ". Подписката протече при извънредно висок интерес. ИК " Непослушните " се извиняваме на стотиците хора от страната и чужбина, които не можаха да се включат, заради техническите и времеви ограничавания. Те могат да са спокойни, че броя на подписите е пребогат, с цел да бъде позволена Десислава Иванчева до изборите. Важното ще бъде точно тогава - на 26 май България да отиде до урните и да даде своя глас. Истината ни прави свободни!, се споделя още в известието на ИК " Непослушните ". 

Отстраненията кмет на Младост Десислава Иванчева, някогашният зам.-кмет Биляна Петрова и предходен властник на региона - Петко Дюлгеров, бяха наказани за пожелан рушвет, надлежно на 20, 15 и 12 години на първа инстанция. Двете дами бяха арестувани в правосъдната зала незабавно след края на съвещанието и откарани в Сливенския затвор. Дюлгеров е под домакински арест. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР