Инициатива Българско лято 2020“ предлага вицепремиерът и министър на отбраната

...
Инициатива Българско лято 2020“ предлага вицепремиерът и министър на отбраната
Коментари Харесай

Каракачанов предлага инициатива „Българско лято 2020“

Инициатива „ Българско лято 2020 “ предлага вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, оповестиха от военното ведомство. Тя е ориентирана към селското стопанство и туризма у нас.

“Днешното тестване с COVID-19 надалеч не е най-голямата рецесия в нашата история. Но и през днешния ден – както постоянно в сложни интервали – пред нас изниква въпросът: по какъв начин да продължим напред? Какъв е методът, каква е рецептата? Има една изпитана рецепта, българска – неведнъж изстрадана и потвърдено работеща. Винаги в тежки времена народът ни се е залавял за земята ”, се показва в позицията на вицепремиера.

Той напомня, че имаме плодородна земя и прелестна природа.

„ Селското стопанство и туризмът – това са два от основните за стопанската система ни браншове, които могат да изведат България напред “, счита той.

Той показва, че предлага самодейността, тъй като е време „ целият ни народ да се обърне към българската земя и българските артикули, към българската природа и българските курорти “.

„ Солидарността и поддръжката в рецесията би трябвало да работи на първо място за българските жители. От България – за България! От българи – за българите! Това е задачата и смисълът на самодейността „ Българско лято 2020 “ – да подкрепим самите себе си! “, се споделя още в известието.

Каракачанов показва, че в актуалната обстановка туристическия отрасъл би трябвало да се обърне към българските туристи.

„ Днес е време да се обърнете към българите! Дайте най-хубавото на българите! Вместо да пътуват към прилежащи и по-далечни страни – предложете им най-атрактивните цени и най-качествените услуги. Защото работещата взаимност е точно това – да си помогнем сами на себе си! “, показва той. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР