Информацията за шпионския сканла вероятно е дошла от чужди служби,

...
Информацията за шпионския сканла вероятно е дошла от чужди служби,
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Сигналът за шпионския скандал вероятно е от чужди служби

Информацията за шпионския сканла евентуално е пристигнала от непознати служби, сподели в предаването „ Лице в лице ” някогашният министър на защитата Николай Ненчев. По думите му тя е била с меродавен и безапелационен темперамент, щом се подхващат тези дейности – да бъдат задържани български жители с доста съществени обвинявания.

Според прокуратурата проект с присъединяване на български жител и задгранични организации е предвиждал закупуване на активи за стотици милиони, финансиране посредством тях на медии и основаване на партия, която да промени геополитическата ориентировка на България в посока към Русия.
Тежко обвиняване и разкрития от прокуратурата по шпионския скандал у нас (ОБЗОР) Прокуратурата разкри, че следствието за шпионаж включва и банкера Цветан Василев, и оръжейния търговец Емилиян Гебрев
„ Освен това, в случай че тази информация е получена от непознати служби, те не са длъжни да осведомят президента. А в случай че в тази информация е махленски и българският президент, то ние влизаме в доста тежка институционална, политическа и рецесия на държавността”, сподели още Николай Ненчев.

Той напомни, че президентът излезе с доста ясна и безапелационна позиция, в която съобщи, че има потребност от спомагателни доказателства.
Радев: Здравият разсъдък напуща ръководещите Президентът се притеснява, че институциите може да се окажат част от "режисиран вътрешнополитически сюжет "
„ Това ме кара да мисля, че страната е в доста тежка рецесия. Ако тези дейности са подхванати без знанието на президента, това е прекомерно съществено. По силата на закона той, ръководителят на Народното събрание и министър председателят получават еднакъв по размер информация”, сподели още някогашният министър на защитата.

Според Николай Ненчев има две хипотези. Едната е президентът да не е бил известен – това насочва вниманието към вътрешно институционален проблем – т. е. „ чупим” страната, означи Ненчев.
Шпионският скандал: Главният прокурор и ДАНС за следствието (ОБЗОР) Забрана да влиза в страната ни получи предприемачът Константин Малофеев
Той означи още, че въпреки това, в случай че президентът е бил известен и той опроверга това, то няма противоположна информация от ДАНС, които да кажат: „ Ние ви уведомихме, ето го доклада”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР