Информацията, визираща най-вече Обединеното кралство, Франция, Германия, Испания и Италия,

...
Информацията, визираща най-вече Обединеното кралство, Франция, Германия, Испания и Италия,
Коментари Харесай

Големите европейски икономики не подкрепят достатъчно Украйна

Информацията, визираща най-много Обединеното кралство, Франция, Германия, Испания и Италия, е на Института за международна стопанска система в Кил, който поддържа тракер за поддръжката към Украйна от началото на войната. Разкритието е знак, че макар историческите промени в европейската политика за защита, европейската военна помощ за Украйна може да се окаже незадоволителна, тъкмо когато Киев подхваща решаваща контраатака, показва Politico.

Тази теза поддържат и редица украински политици и военни, изтаквайки неведнъж, че огромните европейски сили не са в крайник с военната помощ, предоставяна от Съединени американски щати. Според Ukraine Support Tracker, наклонността е от края на април.

Все отново западоевропейските съдружници на Украйна се срещнаха предходната седмица в Копенхаген, с цел да уточнят уговорките си до размера на Евро 1,5 милиарда. Но съгласно наблюдаващите, цифрата е „ нищожна спрямо това, което се предвиждаше на предходни конференции “.

От Ukraine Support Tracker упорстват европейските страни да преглеждат войната в Украйна по този начин, както реагираха на рецесията в еврозоната или...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР