Информацията около убития полицай е оскъдна, но аз искам да

...
Информацията около убития полицай е оскъдна, но аз искам да
Коментари Харесай

Младен Маринов: Полицаи са командировани на границата без необходимата подготовка

Информацията към убития служител на реда е нищожна, само че аз желая да изостря вниманието към това, което се случва през последните две години в Министерство на вътрешните работи. То организира политически чистки, занимава се с политическа активност, ориентирана към политическите съперници. Когато се прави това нещо, не може да чакаме друго.

Това разяснява пред bTV Младен Маринов, някогашен министър на вътрешните работи.

Получавам информация от сътрудници, които се командироват на границата, че не са готови за тази работа, а когато отидат там, няма кой да ги насочва. Тези хора би трябвало да са осведомени с територията и да знаят по какъв начин да работят.

Според Маринов такива случаи ще има, до момента в който политиката на Министерство на вътрешните работи е такава. " По времето на ГЕРБ оградата по границата беше напълно механически оборудвана и работеше. Аз самият съм я проверявал минимум 4 пъти. Бяхме обезпечили коли, само че когато две години оборудванията не се поддържат, те стопират да работя ", разяснява някогашният вътрешен министър.

Той посочи, че камерите са преносими, ръководят се от оператор и през няколко минути могат да гледат към разнообразни места.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР