Информацията, която имам е не по различна от тази, която

...
Информацията, която имам е не по различна от тази, която
Коментари Харесай

Кметът на район Подуяне разказа за хванатата с подкуп юристконсултка

" Информацията, която имам е не по друга от тази, която се показва обществено. За мен тези почивки, от които са се възползвали са вест ". Това съобщи кметът на столичния регион " Подуяне " Ева Митова в утринния блок на Нова телевизия, написа Блиц.

  

Припомняме, че през вчерашния ден основният юрист на регион " Подуяне " бе задържана за приемане на рушвет. Лилия Геринска беше хваната през вчерашния ден с 10 000 лв.. Жената взела парите против приспособяване на публични поръчки.

" Трябва да оставим нещата да отидат до край и да бъдат изследвани от органите на реда. Не оборвам за подкупа, само че не знам, ще бъде разкрито ", сподели още Митова.

" Има една задължителност на документите за поръчки за автограф на юристконсулт. Всеки лист от документите се подписва от трима членове на комисията и компанията, инцидентно определена на процедурата ", добави Митова.

" Лилия Геринска работи в общината от 2011 година и е държавен чиновник като статут. Тя беше с сходна служба в друга община ", разкри кметицата на община " Подуяне ". " Конкретната компания, която е дала рушвет, сега извършва поръчка, само че не е изпълнена, а в ход на осъществяване ", приключи Ева Митова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР