Информацията е потвърдена пред нашия консул. Изискваме официален доклад, по

...
Информацията е потвърдена пред нашия консул. Изискваме официален доклад, по
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с последни подробности за убийството в Пловдив и двата случая на насилие в София

Информацията е доказана пред нашия консул. Изискваме формален отчет, във връзка с това защо са арестувани. Информацията е доста нищожна и не мога да дам повече детайлности.

Това сподели в утринния блок на БТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който разяснява тематиката за арестуваните две българки в Турция. "Провеждаме акции по морето за незаконен алкохол, престъпния контингент, опиати и наркоразпространение. Забелязваме нарастване на използването на леките опиати. Силите ни са ориентирани натам, тъй като след използването на опиати се усилва и насилието. За нас е значимо да има засилено полицейско наличие по морето, като то би трябвало да бъде очевидно и невидимо ", добави той.

"За убийството в Пловдив работим по всички версии. Не изключваме версията за самоубийство и не мога да кажа изрично, че това е разстрел. Като съберем задоволително доказателства, тогава ще приказваме. В медиите излизат доста версии и доказателства, които са плод на фикция. Тече следствие и щом то завърши, ще огласим детайлности. В случая с Иво Никодимов продължава работата. Проблемът там е, че случая е станал на обезлюдена пътека, а не на алея в парка. Работим с Никодимов, само че за жалост нямаме съответен прогрес. За пребитите две дами мога да кажа, че лицата са почнали нападателните си дейности към нотариуската. Това насочва дейностите ни към версията, че това напедение е обвързвано с работата й. Дъщерята е нападната, когато е пробвала да отбрани майка си. Тече следствие и задачата е да разберем какви покупко-продажби е изповядала тя ", разгласи Маринов.

Заедно с него посетител беше и старши комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР-Бургас. "Последната акция, която реализирахме последно, е обвързвана с разбиването на домашна наркооранжерия. Втора година действа център от всички институции, с които правим инспекции по морето. Съвместните ни действия с Национална агенция за приходите, агеницята по храните и другите организации дават резултат ", разгласи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР