Информацията, до която тийнейджърите достигат в интернет, се определя и

...
Информацията, до която тийнейджърите достигат в интернет, се определя и
Коментари Харесай

Втори сме в Европа по употреба на интернет сред тинейджърите

Информацията, до която младежите доближават в интернет, се дефинира и от материалното им състояние. Децата, които израстват в ограничения, употребяват мрежата за занимания, за разлика от по-заможните. Това демонстрират данни от огромно интернационално изследване.
Според отчет на Организацията за икономическо съдействие и развиване, който обгръща 42 страни излиза наяве да вземем за пример, че младежите от Коста Рика, когато са онлайн, гледат клипове, играят игри, до момента в който тези от Финландия, употребяват това време, с цел да четат вести или да набират потребни познания, оповестява bTV.

От националния център за безвреден интернет настояват, че България е на второ място в Европа по приложимост на интернет измежду младежите. 83% от българчетата сред 9 и 16 години са в мрежата всеки или съвсем всеки ден - в множеството случаи пишат или гледат видеоклипове.

Интернет консултантът Александър Ненов обаче предизвестява, че всяко нещо, което не ни дава ново познание, не ни надгражда в интернет или офлайн света, в действителност ни губи времето. „ 3ащото времето ни е единственият запас и ние би трябвало да го пазим”, добавя интернет експертът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР