Информацията, че американското разузнаване е имало информация за огнище на

...
Информацията, че американското разузнаване е имало информация за огнище на
Коментари Харесай

Тръмп: Разузнаването не е знаело за коронавируса през ноември

Информацията, че американското разузнаване е имало информация за огнище на ковид в китайския град Ухан през ноември 2019 година, е погрешна. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на страницата си в Туитър.

В сряда телевизия Ей Би Си, базирайки се на източници в специфичните служби, заяви, че Националният център за здравно разузнаване към Агенцията за разузнаване на Министерството на защитата на Съединени американски щати е предизвестил Белия дом за пагубните резултати на появил се ковид както върху здравето на хората, по този начин и върху бизнеса през ноември предходната година.

“Това е подправена вест на Ей Би Си. Те са знаели, че е неистина, когато са разгласили тази измислена история! ”, написа Тръмп.

В четвъртък Националният център за здравно разузнаване съобщи, че „ известията в медиите по отношение на информация за ковид през ноември 2019 година са погрешни “.

БГНЕС напомня, че на 8 април Ей Би Си заяви, че американските разследващи служби са предизвестили още през ноември предходната година, че в китайския град Ухан се популяризира болест, която визира метода на живот и бизнес интервенциите на хората и съставлява опасност за популацията.

Телевизията цитира четири източника, осведомени с поверителния материал, в който има доказателства, че става въпрос за известния към този момент като пандемия ковид.

Докладът се основава, съгласно малкия екран, на разбор на прихванати компютърни и други прехвърляния и сателитни изображения.

“Анализите са направени въз основа на сведения за признаци на заболяване, което може да излезе отвън надзор и да заплаши американските войски, ситуирани в Азия ”, се споделя в информацията.

Според източник на малкия екран, за това няколко пъти са осведомени Дирекцията за разузнаване на Пентагона и Съвместния щаб на военните сили на Съединени американски щати. Материалите са предадени по поверителни канали на няколко разследващи служби, които ги сравнили с техните открития от Китай. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР