Информация, която всява паника, изобщо не помага на украинско-руските отношения.

...
Информация, която всява паника, изобщо не помага на украинско-руските отношения.
Коментари Харесай

Зеленски: Паниката ни е най-добрият приятел на врага

Информация, която всява суматоха, въобще не оказва помощ на украинско-руските връзки. Това съобщи президентът на Украйна Владимир Зеленски.

„ Трябва да проучвам цялата информация, с която разполагаме. Имаме доста информация. Защото това са нашите граници, нашите територии. Трябва да приказвам с нашия народ като президент и да кажа истината. Но истината е, че имаме разнообразни информация. И най-хубавият другар на врага е суматохата в нашата страна. И цялата информация, която оказва помощ за суматоха, не ни оказва помощ ", сподели Зеленски.

По-рано през днешния ден съветският политолог Марат Баширов разгласява фотография в канала си в Telegram, която изобразява украинския президент Владимир Зеленски в странна поза – с ръце, стиснати сред краката. Според разнообразни специалисти фотографията може да бъде тълкувана като израз на крайната отмалялост на президента, предпочитание да " избяга " от обстановката към него, а превитият му тил приказва за равнодушие и отмалялост от протичащото се към него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР