Информациите, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на Барселона са

...
Информациите, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на Барселона са
Коментари Харесай

От лагера на Кристиано определиха слуховете за Барселона като пълна лъжа

Информациите, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на Барселона са " цялостна неистина ". Такова определение са дали от лагера на португалеца на вчерашните спекулации, които бяха стартирани от уважавания испански публицист Гийем Балаге, прочут с това, че е непосредствен до сътрудника на CR7 Жорже Мендеш.  Кристиано Роналдо предлаган на Барселона

От испанския AS са се свързали с хора, които изданието разпознава като част от " вътрешния кръг " на Кристиано Роналдо. Последните настояват, че информациите от през вчерашния ден са чиста нечиста сделка и Кристиано и неговото семейство се усещат добре в Торино и португалецът няма никакво желание да напуща Ювентус.

33-годишният Роналдо има контракт с Юве до 2022 година, като упоритостта му е до тогава да завоюва Шампионската лига с " бианконерите " и да стане едвам втория състезател след Кларънс Зеедорф, който съумява да вдигне трофея с три разнообразни клуба.

Цялата версия на Балаге за това, че Кристиано Роналдо е бил предлаган на клубове като Пари Сен Жермен и Барселона в нито един миг обаче не се базираше на желанията на самия португалец, а на желанието на Ювентус да се освободи от огромната му заплата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР