Инфлуенсърка, обвинена, че е намушкала баща си до смърт, докато

...
Инфлуенсърка, обвинена, че е намушкала баща си до смърт, докато
Коментари Харесай

След спор за лаптоп: Инфлуенсърка уби баща си и намушка сестра си, докато спят

Инфлуенсърка, упрекната, че е намушкала татко си до гибел, до момента в който той е спал,твърди, че спор за преносим компютър я е предиздвикал да го убие, написа " People ".

Споредокръжната прокуратура в Бруклин,Ники Секондиное упрекната в ликвидиране втора степен, опит за ликвидиране втора степен, нахлуване от първа степен и незаконно владеене на оръжие.

Тя е арестувана без гаранция, се споделя в известието.

„ Подсъдимата е упрекната в брутално ликвидиране на личния си татко и по-късно намушкване с нож на по-малката й сестра, както се твърди, след спор за преносим компютър. Ние щепреследваме този отблъскващ случай и ще потърсимсправедливост за жертвите “, сподели окръжният прокурор Ерик Гонзалес.

След хипотетичния спор, 22-годишната Ники е употребила чук и кухненски нож, с цел да нападне татко си, 61-годишния Карло Секондино, до момента в който той е спал на дивана в техния апартамент в Бруклин, Ню Йорк, на 29 декември 2022 година

Твърди се, че 19-годишната сестра на Ники е чула битка в хола и се е пробвала да се намеси, съгласно известието.В резултат на това се твърди, че е била намушкана с нож в лицето, тялото и ръцете, само че е оживяла.Карло умрял на място.

Твърди се, че по-късно Ники е избягала от вкъщи на фамилията и е споделила на виновните чиновници, че двама души са нахлули в дома им, умъртвили са татко й и сестра й и са я нападнали полово, съгласно известието.

Разследването разкри, че „ версията на Ники за събитията е погрешна “.

Твърди се, че Карло и Ники са имали история на домашни произшествия и Карло преди този момент е предал, че се опасява от нея, се споделя в известието.

По време на случая неидентифицирана съседка сподели предWNBC-TV, че е чула писъци и тон от тела, „ блъскащи се в стената “ по време на хипотетичните намушкания.Тя описа, че е чула Карло да крещи на някой да се обади на 911 и че Ники е разрушила вратата й по време на случая, потвърждавайки, че двама непознати са нахлули в жилището на фамилията й и са поискали пари.

Снимки: Instagram

Съседите също настояват, че и преди са чували кавги от техния дом.

Не е ясно дали Ники е наела юрист, който да разяснява от нейно име, или е подала самопризнание за обвиняванията.

Тя би трябвало да се върне в съда на 5 април. Ако бъде наказана, тя може да получи пожизнен затвор.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР