Инфлуенсърът и доскоро приятелка на Неймар - Бруна Бианкарди, обяви

...
Инфлуенсърът и доскоро приятелка на Неймар - Бруна Бианкарди, обяви
Коментари Харесай

Mесец след като посрещна второто си дете, Неймар се раздели с приятелката си

Инфлуенсърът и до неотдавна другарка на Неймар - Бруна Бианкарди, разгласи края на връзката си с него.

Само месец и половина след раждането на щерка им двойката завърши любовната си история, цялостна с възходи и падения. 

В обществените си мрежи тя написа: " Това е персонално. Предвид ежедневното ми шерване на вести, желая да поясня, че нямам връзка с никого. Надявам се да спрат да ме свързват с хипотетични изневери от страна на Неймар. Благодаря доста. "

31-годишният футболист и 29-годишният инфлуенсър изживяха бурна връзка, постоянно засенчена от упорити клюки за невярност от страна на спортиста. Бразилският информативен портал " Em Off " даже разкри съглашение за дискретност, което двойката била сключила. Според него играчът на " Ал-Хилал " и Бианкарди са имали " отворена връзка ", позволяваща на Неймар да има и други връзки с дами, само че " без да ги целува и да популяризира информация ".
   Вижте тази обява в Instagram.   

Що се отнася до новороденото, което посрещнаха неотдавна - новината за бременността на Бруна пристигна малко откакто двамата взеха решение да дадат втори късмет на връзката си. За страдание, проблемите с изневярата изплуваха още веднъж и Неймар пое отговорност. Играчът обществено призна грешката си и откровено се извини на половинката си. " Бру, върша това за теб и фамилията ти. Имам потребност от теб в живота ни... Направих неточност. Сгреших. " Освен това я назова дамата на живота си. " Всичко това засегна един от най-специалните хора в живота ми. Жената, която си представях да бъде до мен... Не мога да си показва себе си без теб ", написа той. В умозаключение сподели: " Не знам дали ще проработи, само че през днешния ден съм сигурен, че желая да опитам. Целта ни ще надделее, любовта ни към бебето ни ще победи. "

Неймар, който има 12-годишен наследник от предходна връзка, посрещна неотдавна момиченце.
   Вижте тази обява в Instagram.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР