"Индустриален парк Марково" е един от най-атрактивните проекти за инвеститорите

...
"Индустриален парк Марково" е един от най-атрактивните проекти за инвеститорите
Коментари Харесай

Отлични инвестиционни възможности предлага Индустриален парк Марково

"Индустриален парк Марково " е един от най-атрактивните планове за вложителите в Пловдив с отличните си благоприятни условия за развиване, които оферират от компанията вложител "Галакси Инвестмънт Груп ". Това стана ясно по време на първата национална конференция за индустриални парцели "Бгсклад ", открита от заместник-министъра на стопанската система Лъчезар Борисов.
Според специалисти в сектора водещо преимущество за плана са гъвкавите схеми за развиване, като създаване на индустриални планове по съответно задание на вложителите, отличната локация на зоната, както и конкурентните цени на зоната по отношение на други такива в района. "Индустриален парк Марково " е с повърхност 158 000 кв.м и разполага с разнообразни по величина имоти, подобаващи за индустриална, складова, комерсиална и публично обслужващи действия. Дава се опция за сливане и делене на парцелите, според условията на бъдещите вложители и развиването на техните планове. 
Зоната е с построена инфраструктура, като измежду главните преимущества е опцията за газификация, което способства за по-голямата успеваемост на бъдещите производства. В развой на създаване е и вътрешна пътна мрежа. Това прави плана още по-атрактивен за вложителите, които избират да закупят имот, с обезпечен безпроблемен достъп и развъртян до фаза, в която могат да започват вложенията си незабавно. 
Разположен в южната част на града, единствено на 14 км и с елементарен достъп до автомагистрала "Тракия " и на по-малко от 5 км от Митница Пловдив, планът е измежду най-атрактивните в региона. Добрата транспортна инфраструктура в региона обезпечава и достъп до железопътни линии, а единствено на 10 км. се намира Международно летище "Пловдив ". В непосредственост до "Индустриален парк Марково " минават съществени пътни артерии и три от паневропейските коридори.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР