Индонезия съобщава, че иска да изтъргува палмово масло, кафе и

...
Индонезия съобщава, че иска да изтъргува палмово масло, кафе и
Коментари Харесай

Индонезия заменя палмово масло, кафе и чай за руски Сухой

Индонезия оповестява, че желае да изтъргува палмово масло, кафе и чай за съветски изтребители, по отношение на интернационалните наказания против Москва, оповестява Агенция Франс Прес.

Индонезия и Русия подписаха в Москва предходната седмица, меморандум за съгласие, за продан на 11 съветски изтребители Сухой за основни артикули, разяснява представител на министерството на търговията на Индонезия.

" Идеята беше препоръчана предходната година и някои хора предложиха, Индонезия да изтъргува главните си артикули за изтребители ", разяснява представителят Маролоп Наинголан.

Европейски Съюз и Съединени американски щати постановиха наказания против Русия за хипотетична интервенция в президентските избори в Съединени американски щати и присъединението на към Крим. Индонезийският министър на търговията Енгартиасто Лукита обаче смята, че глобите принуждават Русия да търси нови пазари и това може да е добра вест за Джакарта.

" Това е опция, която не трябва да изпускаме ", сподели той в Москва предходната седмица.

Сделката, която ще бъде осъществена сред съветската " Ростек " и индонезийската PT Perusahaan Perdagangan Indonesia, е отворена за по-нататъшна двустранна комерсиална договорка, която да включва енергетика и авиация, добавя Лукита.

Времето и цената на договорката не са ясни. Подробности за бартера бяха показани откакто Лавров трябваше да стартира двудневното си посещаване в най-голямата стопанска система в Югоизточна Азия по-късно през днешния ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР