Индийското приключение на най-голямата ни актуална футболна звезда Димитър Бербатов

...
Индийското приключение на най-голямата ни актуална футболна звезда Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Започва индийското приключение на Бербатов

Индийското премеждие на най-голямата ни настояща футболна звезда Димитър Бербатов започва през днешния ден.

Бившият нападател на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако и ПАОК ще изведе локалния Керала Бластърс против първенеца Атлетико де Колката. Двубоят е от 16,30 часа българско време и ще бъде излъчен в ефира на Mtel Sport 2. Освен по спортния канал на Мтел, дуелът ще се излъчва гратис и на онлайн платформата ppv.mtel.bg.

36-годишният българин е предстоящ с голям интерес и очаквания от страна на почитателите на Керала Бластърс, които се надяват с негова помощ да честват купата след четири месеца, колкото продължава сезонът в индийската Суперлига. Очаква се стадион “Джавахарлал Неру” да се пръска по шефовете, като всичките му 41 000 места бъдат заети. Билети към този момент няма, защото бяха изкупени за часове и към този момент потегли черна борса.

Доколко са реалистични упованията на почитателите за купа? Тимът на два пъти в последните четири години остана в подножието на върха, а съгласно експерти точно състезател като Димитър Бербатов е бил изчезналото парче от пъзела.

Любопитното е, че треньор на противника на Керала Бластърс е различен състезател, минал през Тотнъм - легендата Теди Шерингъм. В редиците му е и огромният другар и някогашен съотборник на Митко от интервала му при “шпорите” Роби Кийн. Ирландецът обаче е контузен и пропуща дуела.

Как ще стартира индийското премеждие на Бербатов? Не пропускайте огромния мач от 16,30 часа, защото сигурно ви чака извънредно любопитно представление.
Всички срещи на Димитър Бербатов и Керала Бластърс в Супер лигата на Индия, може да следите в действително време по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР