Индийските власти съобщиха за един меко казано странен инцидент. Банда

...
Индийските власти съобщиха за един меко казано странен инцидент. Банда
Коментари Харесай

Маймуни нападнаха лаборант в Индия и откраднаха положителни проби за коронавирус

Индийските управляващи оповестиха за един меко казано чудноват случай. Банда маймуни от типа макак резус нападнала лаборант и избягала с проби за ковид, пише The Independent.

Твърди се, че животните са се насочили към служителя, до момента в който той е минавал през кампуса на медицинския лицей в Мератх, щата Утар Прадеш, Индия.

Приматите съумели да извадят кръвните проби на четирима пациенти, които са тествани позитивно за Covid-19. След това избягали.

Видеокадри, споделени в Twitter, демонстрират маймуна, седнала на дърво и държаща нещо, което наподобява на една от откраднатите проби. Вижда се също по какъв начин животното изпуска на земята нещо, което наподобява като бяла ръкавица за еднократна приложимост, а по-късно дъвче друго нещо.

Първоначално управляващите в Индия обявиха, че не е известно дали маймуните са разлели кръвните проби. Хората, живеещи наоколо до кампуса, се притесняваха, че вирусът може да се популяризира в околните жилищни региони.

За благополучие, когато в края на краищата пробите са били прибрани от медицински лица, излиза наяве, че всички са непокътнати.

Източник: The Independent / IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР