Индийка стана най-младата жена командир на самолет Боинг 777 в

...
Индийка стана най-младата жена командир на самолет Боинг 777 в
Коментари Харесай

Индийката, която е най-младият пилот на Боинг 777

Индийка стана най-младата жена пълководец на аероплан Боинг 777 в света, написа „ Индипендънт”. Този модел аероплан е считан за първенец в облаците, защото е най-голямото двумоторно летателно средство.

Ани Дивя получава званието пълководец едвам на 30-годишна възраст, и макар скромния си генезис реализира нещо, което постоянно е било считано за необикновена упоритост от нейната общественост.

„ За мой шанс родителите ми ме подкрепяха доста, въпреки че доста хора им споделяха да не ме изпращат на уроци по хвърчене. Имаше огромна опозиция от всички, изключително поради таксите, които бяха високи за родителите ми по това време “, споделя Дивя.

ВИЖТЕ КРАСИВАТА АНИ ДИВЯ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Тя е родена в град Виджаяуада, щата Андхра Прадеш и получава образованието си в Кендрия Виялая. Повечето ѝ съученици желали да станат инженери и лекари по съвет на родителите си, само че Дивя постоянно е мечтала да поеме по друг път.

„ От дете желаех да стана водач, макар че нямах огромна визия по какъв начин да направя това “, споделя младата жена.

С поддръжката на родителите си тя избегнала обичайна кариера и се записала в учебно заведение за летци, когато е на 17 години. Дивя работела старателно, спечелила си стипендия и приключила образованието си на 19 години.

Тя била наета от Air India и траяла постоянното си израстване в редиците, като се научила да кара Боинг 737 в Испания, преди да премине през образование за напреднали в Лондон.

Там тя се научила да ръководи Боинг 777. Той побира от 314 до 394 пасажери.

„ Боинг 777 е самолетът, който постоянно съм желала да ръководя, тъй че трябваше да изчакам малко повече. Точно това желаех да върша “, споделя Дивя.

Докато работи в Air India, тя приключва образованието си, записва се на курс по типичен кийборд и употребява заплатата си, с цел да промени ориста на фамилията си. Тя финансира образованието в чужбина на брат си и на сестра и и купува къща на родителите си. Дивя приканва и други дами да преследват желанията си.

„ Всички дами би трябвало да преследват фантазиите си, изключително в този момент “, безапелационна е Дивя.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР