Индия е страна, в която няма ограничения. Това поне ни

...
Индия е страна, в която няма ограничения. Това поне ни
Коментари Харесай

Почина Зиона Чана – мъжът на 38 съпруги, с които живя под един покрив

Индия е страна, в която няма ограничавания. Това най-малко ни потвърждава книгата „ Шантарам “, където в най-чист тип можем да се докоснем освен до хубостта, само че и до една малко по-различна просвета. Не е мъчно да видим, че някои индийски райони към момента разрешават многоженството. Тук се ражда един необикновен въпрос: какъв брой дами са нужни на един мъж, с цел да бъде благополучен? За починалият Зиона Чана, отговорът е явен – 38 съпруги. Един от най-активните родители на планетата към този момент не е сред нас, само че не би трябвало да упрекваме съпругите. Зиона е умрял на 76 година и оставя към 89 деца и 36 внука.

Официалната информация е доказана от министърът на провинция Мизорам, който изрича съболезнования в туитър. Чана е страдал от диабет и други спомагателни болести, а лекарите споделят, че в последните седмици се е влошил извънредно доста и е бил признат в неделя вечерта в болница, само че преди лекарите да съумеят да оказват помощ, умира по пътя. До през днешния ден се твърди, че той е глава на едно от най-големите фамилии, въпреки и да има много сериозна конкуренция, освен това в Канада. Уинстън Блекмур е имал 27 съпруги и 150 деца. Огромното полигамно семейство даже основава лично учебно заведение и интернат, в който да живеят малко по-далече от родителите.

В случая със Зиона, той има малко по-кардинални решения. До през днешния ден не е доста несъмнено какъв брой тъкмо е огромно неговото семейство, тъй като на някои места се твърди, че съпругите са към 39, децата са почти 94, а внуците 33. Според тези калкулации, общият брой на родата е близо 181 души. Няма по какъв начин да бъде връчена премия, никой не се е занимавал с регистрирането на сходни върхове, а и няма световна статистика, която да го покаже. Това не пречи на разнообразни медии да канят цялото кралско войнство на участия. Едва ли има толкоз огромно студио и сцена за всички, само че пък ще открием, че домът на огромното семейство е трансфорат в туристическа дестинация и посетители не са липсвали, като че ли семейството е дребна.

В случай, че се чудите, за събирането на толкоз доста хора на едно място са нужни към 100 стаи. Мъжът се препитава като строителен служащ и непрекъснато му се постанова да уголемява жилището си, до момента в който същото не добива размерите на много впечатляваща кооперация. За себе си споделя, че е блажен да има толкоз доста правилни и красиви съпруги, както и да се счита за мъжът с най-голямо семейство. Ръководството на фамилия с такива размери изисква една доста сериозна и дейна военна дисциплинираност, която бащата и многото съпруги съблюдават.

Първата брачна половинка Зетхианги също оказва помощ в разпределението на семейството. А що се отнася до любовта, бащата е направил график коя тъкмо брачна половинка би трябвало да спи при него в границите на месеца. Как е допустимо всичко това? Оказва се, че Зиона е част от фракция, която разрешава на един мъж да разполага с доста деца, като в това отношение същият е избирал съпругите си от сиропиталище, като им давал покрив над главите и опция за естествен живот. Колко време е належащо на човек да открие съпругите си? Това не можем да знаем, само че индиецът е роден през 1945 година и се дами за първата брачна половинка на 17-годишна възраст.

Що се отнася до самата фракция, тя е учредена от дядото на Зиона още през 1942 година и е явен произхода на самото образование. Няма по какъв начин да приказваме за разпределянето на завещание, изключително откакто тук има задоволително хора за основаването на една сериозна битка, а и подозираме, че няма да има нито един юрист и арбитър, който да поеме такова дело, в това може да бъдете сигурни, само че шансът да се трансформира в най-гледаното риалити е доста висок.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР