Индиец беше арестуван, след като откраднал над 120 телевизора от

...
Индиец беше арестуван, след като откраднал над 120 телевизора от
Коментари Харесай

Индиец откраднал 120 телевизора от хотели

Индиец беше задържан, откакто откраднал над 120 тв приемника от хотели в Южна Индия в интервал от четири месеца, оповестява Военновъздушни сили. Марица.бг писа през вчерашния ден за сходен случай в Пловдив. Разликата бе, че рецидивистът от София е наемал мебелирани жилища и е прадавал оборудването им.

Високопоставеният представител на полицията Имран Куреши сподели, че чиновниците на хотелите в никакъв случай не са подозирали Васудев Нанаиах, защото той бил „ честен посетител с положително поведение “. Нанаиах нормално се записал, носейки „ относително огромен куфар “, заяви полицията.

Той бил заловен да краде тв приемник от хотел през октомври и бил пуснат под гаранция, откакто бил задържан още веднъж. Според органите на реда Нанаиах откраднал още веднъж единствено дни откакто напуснал пандиза.

Заместник-началникът на полицията Четан Сингх Ратор съобщи, че в случай че куфарът на Нанаиах се окажел прекомерно дребен, „ той преценявал размера на тв приемника в стаята и си купувал нов “.

„ Той влизал и излизал от хотела под някакъв предлог толкоз доста пъти, че рецепцията на хотела не разбирала по кое време е напуснал дружно с тв приемника “, споделя Ратор.

Нанаиах бил хванат, откакто мъжът, на който опитал да продаде тв приемниците, уведомил полицията.

Полицията в Бангалор завела 21 желае за кражба и се надява Нанаиах oа получи по-дълга присъда.

Съдът ще реши дали мъжът би трябвало да бъде подложен на психиатрична експертиза. /Марица.бг
тагове индиец тв приемник хотел
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР