Индианците вярвали, че в нощния въздух се носят всякакви сънища

...
Индианците вярвали, че в нощния въздух се носят всякакви сънища
Коментари Харесай

Капан за сънища разкрива какъв характер имате

Индианците вярвали, че в нощния въздух се носят всевъзможни сънища - и неприятни, и положителни. Когато клопката за сънища се окачи над леглото, тъй че първите слънчеви лъчи да го огреят, той улавя всички мисли и сънища в мрежите си. Добрите сънища се „ стичат “ по перата надолу към сънуващия, а кошмарите се заплитат в клопката и биват унищожени по-късно от светлината на деня.

Разгледайте тези клопки на сънища и си изберете оня, който ви притегля най-силно. Отговорът на теста, предопределен за дами, ще разкрие нещо забавно за характера ви.

1. Вие сте закостенял, виновен и благонадежден човек. Не се доверявате доста елементарно, само че след това сте подготвена да извършите всичко за приятелите си. Не сте импулсивна или спонтанна персона - постоянно мислите, преди да говорите. Вие сте почтена и открита. Обикновено сте спокоен човек, рядко ви се случва да избухнете. Проявявате съчувствие към непознатото злощастие. Обичате да помагате и да се чувствате нужна, само че най-големият урок, който би трябвало да научите, е по какъв начин да обичате себе си.

2. Имате развито възприятие за правдивост, обичате да помагате на другите, да ги окуражавате, да им носите комфорт и вяра, желаете да извършите света едно по-хубаво място. Във вас има доста креативна сила, която би трябвало да отприщите. Имате доста чиста душа и желаете всички към вас да са щастливи. Понякога обаче се съмнявате в себе си и ви е мъчно да взимате решения сама.

3. Вие сте доста топъл, сияен, положителен и радостен човек. Настроена сте отзивчиво към всички, имате положително сърце и не обичате споровете, само че несъмнено можете да отстоявате себе си. Не ви липсва амбициозност и увереност, само че обичате да играете по-правилата и не сте нападателна в методите, по които достигате до задачата. Обичате да се забавлявате и сте доста общителна.

4. Вие сте сензитивен, съчувствен и свестен човек. Мислите за другите, преди да помислите за себе си. Обичате да се чувствате нужна, само че поради това доста хора се възползват от вас и положителните ви планове. Имате богата психика и положително сърце, по тази причина обидните мнения на другите ви нараняват тежко, макар че не го показвате, тъй като сте доста горда. Обичате да сте сама и да творите.

5. Властта и престижът са значими за вас. Вие сте самостоятелен, мощен и съдбоносен човек, който обича да държи всичко под надзор. Много хора биха споделили, че не сте изключително прочувствена, а излъчвате достолепие и горделивост. Потискате доста от страстите си и рядко показвате какъв брой сензитивна и нежна сте. В любовта сте доста отдадена, в работата сте прецизна и виновна.

Източник: Dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР