Имуществото на потъналата в дългове врачанска фирма „Автотранс“ ЕООД се

...
Имуществото на потъналата в дългове врачанска фирма „Автотранс“ ЕООД се
Коментари Харесай

Разпродават на търг сградите на голяма фирма във Враца /снимки/

Имуществото на потъналата в задължения врачанска компания „ Автотранс “ ЕООД се разпродава от частен правосъден реализатор, научи организация BulNews.
На тезгяха са поставени и постройките в парцел в източна промишлена зона, до някогашния торов цех „ Химко “. Първата, оповестена за обществена обмен е с повърхност от 19 кв. метра, на която пазарната оценка е в размер на 8 710 лв. без Данък добавена стойност. Начална цена, от която стартира наддаването е 6 968 лв. без Данък добавена стойност.
Втората постройка е делова, административна, със застроена повърхност 1 372 кв. метра, като наддаването за нея започва от 305 952 лв. без Данък добавена стойност. Третата и четвъртата, оповестени на търг са промишлени, със застроена повърхност от по 56 кв. метра. Началната цена, от която стартира търга за всяка една от въпросните здания, е 20 528 лв.. Другата постройка, оповестена за обмен е транспортна и е с повърхност от 177 кв. метра, като наддаването за нея започва от 67 720 лв. без Данък добавена стойност. Последната в парцела, която се продава е още веднъж промишлена. Тя е с повърхност от 54 кв. метра, а търгът за нея започва от 19 792 лв. без Данък добавена стойност.
Сградите се продават поотделно и би трябвало да бъдат входирани обособени наддавателни оферти, разяснява правосъдният реализатор.
Търгът ще се организира на 9 октомври от 13.30 часа в постройката на районния съд във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР