Имиджът на парламента като институция се срива със страхотна сила

...
Имиджът на парламента като институция се срива със страхотна сила
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Имиджът на парламента като институция се срива със страхотна сила

Имиджът на Народното събрание като институция се срутва със страхотна мощ и това не е единствено от настоящия избор на съмнение, а е наклонност от доста години насам, което не прави чест на една парламентарна република. Това означи Любомир Аламанов, експерт по политически пиар:
" Цялото упражнение по вота на съмнение беше безусловно безсмислено. Може би Българска социалистическа партия желаеха просто да си изпълнят обещанието за избор на съмнение в края на председателството ".

Този избор на съмнение беше още по-слабо квалифициран от предходния, акцентира пред " Хоризонт " пиар експертът Арман Бабикян:

" Може би само ГЕРБ са в печеливша позиция. Ако някой е решил да неглижира Народното събрание, явно това са ръководещите и явно получиха помощ и от Българска социалистическа партия, тъй като един зле квалифициран избор на съмнение и едни подиграващи се на парламентарната народна власт ръководещи, които един път годишно вземат решение да поканят министър-председателя на доклад пред суверена, който ги съставлява, не е нищо друго с изключение на вкупом изпитание хората да одобряват Народното събрание за непотребен апендикс, който би трябвало да бъде изрязан. Иран и Мароко се показаха през вчерашния ден по-героично против Испания и Португалия. Хората играха с готовност, а такова нещо в пленарна зала през днешния ден нямаше ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР