Тази есен е пълна с мемоари на знаменитости, с масивни

...
Тази есен е пълна с мемоари на знаменитости, с масивни
Коментари Харесай

Отмъщението на мемоарите на знаменитостите: Девет книги, които да вземете тази есен, написани от известни хора

 Тази есен е цялостна с записки на звезди, с солидни имена като Бритни Спиърс и Барбра Стрейзънд. Тази есен е цялостна с записки на звезди, с солидни имена като Бритни Спиърс и Барбра Стрейзънд. - Авторски права Little, Brown Spark/Penguin Random House/Simon & Schuster/HarperCollins/AUWA/Ten Speed ​​Press От Анка Улеа Публикувано на 18/10/2023 - 14:50 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

От описа на Бритни Спиърс за нейното консерваторство до историята зад ослепителните влакна на Доли Партън, ето най-хубавите записки на звезди, на които да обърнете внимание тази есен.

РЕКЛАМА

Това беше голяма година за записките на звездите, с удивителен брой вътрешни разкази, написани от някои от най-известните хора в света, които се появиха по книжарниците.

Досега тази година видяхме записки от американския артист Елиът Пейдж , канадската кино и фешън икона Памела Андерсън , английския принц Хари и световна наследница Парис Хилтън .

Но есента е пиковият сезон за къдрене с чаша прекрасен чай ​​и хубава книга, тъй че в Euronews Culture събрахме някои от най-очакваната нехудожествена литература от обичаните ви звезди (и техните създатели на призраци).

Ето нашия лист с записки на звезди, които би трябвало да вземете тази есен, в последователен ред след издаването им.

" Thicker Than Water “ от Кери Уошингтън – 26 септември

Актьорът Кери Уошингтън, притежател на премия „ Еми “, е известна с тайната на персоналния си живот. Звездата от „ Скандал “ сподели, че е написала мощните си записки като метод да поеме благосъстоятелност върху личната си история и да се оправи с някои сложни истини от предишното си. В откровения роман тя разкрива по какъв начин се е почувствала, когато е схванала като стара, че мъжът, който я е отгледал, не е нейният биологичен татко.

„ Всеки мъж за себе си и Бог против всички “ от Вернер Херцог - 10 октомври

В своите дълго чакани записки именитият режисьор Вернер Херцог разказва своя незабравим живот и кариера със свои думи, преведени от немски. Той отделя малко време на автобиографията си и детството си в провинциална Бавария, само че по-голямата част от книгата е за работата му и постоянно странните му вътрешни мисли, когато прави филми. Ако сте обожател на филмите на Херцог, това е за вас.

„ В канализацията “ от Джулия Фокс – 10 октомври

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР