Името на Мегън Маркъл неизбежно се свързва с принц Хари

...
Името на Мегън Маркъл неизбежно се свързва с принц Хари
Коментари Харесай

Разкриха истината! Кой е бившият мъж на Меган Маркъл и защо ...

Името на Мегън Маркъл неизбежно се свързва с принц Хари и враждата с кралското семейство. Хората към този момент съвсем не си спомнят каква е била Маркъл преди да стане брачна половинка на Хари. Преди кралската си женитба тя работи като актриса в американския сериал " Костюмари ", както и на свободна процедура като професионален калиграф. Оказва се обаче, че Маркъл е нарушила кралската традиция по много способи. Един от тях е фактът, че е била омъжена сред 2011 година до 2013 година за надарения продуцент Тревър Енгелсън.

Преди да се срещне с принц Хари, Маркъл е била женена и по-късно разведена, което е голямо " НЕ " в кралския устав. Днес ще ви издадем детайлности за връзката и ще разберем за какво са се развели.

Кой е Тревър Енгелсън? Продуцентът е родом от Грейт Нек, Ню Йорк и е роден на 23 октомври 1976 година Енгелсън посещава Училището по връзка на Университета на Южна Калифорния и стартира първата си работа като помощник в областта на производството. Оттогава той се трансформира в доста сполучлив холивудски продуцент и сътрудник на гении. Енгелсън е работил по редица разнообразни планове с присъединяване на звезди.

Двамата стартират на излизат през 2004 година и след 7 години задно вземат решение да се сгодят. Те провеждат скромна женитба на плажа в Очо Риос, Ямайка, през септември 2011 година Сватбената гала продължава четири дни, през които младоженците и повече от 100 посетители се любуват на тържеството. Скоро след сватбеното празненство двамата стартират новия си взаимен живот в къща в Сънсет Стрип в Лос Анджелис. Съюзът им обаче се оказва къс...

Първата сватбена рокля на Меган е изцяло друга от кралската. Тя е доста по-небрежна - без презрамки с V-образен плисиран подробност и декориран със скъпоценни камъни колан към талията.

  Връзката на Меган Маркъл и Тревър Енгелсън е много краткотрайна. Въпреки че са дружно в продължение на седем години, преди да си кажат " Да ", бракът им продължава единствено две години, преди да се разделят, написа  jenite.bg. През август 2013 Маркъл подава молба за бракоразвод и двойката се разделя. Само няколко месеца преди да се оженят, Маркъл получава ролята си на Рейчъл Зейн в " Костюмари ", което евентуално води до измененията в връзките.

Поради новата телевизионна роля, Маркъл би трябвало да се реалокира в Торонто, с цел да стартира фотосите, до момента в който Енгелсън остава в Калифорния за личната си работа. Разстоянието е прекомерно огромно, с цел да поддържат връзката - оттова стартират и проблемите.

Изглежда, че огромното разстояние е било съществена причина за развода сред Меган Маркъл и Тревър Енгелсън, само че на по-късен стадий, афишират публично, че двамата са се разделили заради " непреодолими разлики ".

През 2016. Меган среща принц Хари около общи другари и приказката стартира...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР