Името на фолк певицата Теди Александрова често е забърквано в

...
Името на фолк певицата Теди Александрова често е забърквано в
Коментари Харесай

Теди Александрова коментира брутална лъжа: Жива и здрава съм, шофьорът ми също!

Името на фолк певицата Теди Александрова постоянно е забърквано в най-различни злословия. Певицата обаче не е от известните дами, които ще си замълчат, в случай че нещо в интернет е цялостна неистина.

Точно по този начин красивата русокоска отхвърли брутална неистина по собствен адрес, която се популяризира в интернет.

Теди показа в Инстаграм фотография, съпроводена от дълъг текст. 

Поводът -  публикации, тиражирани в редица медии за случай с колата ѝ на автомагистрала „ Тракия “ в неделя. 

Виж още:

В изявленията се твърди, че автомобилът на певицата е горял като факла на пътя, само че всичко се разминало без жертви. 

Певицата обаче има много друго мнение по въпроса с „ бруталната неистина излязла по нейн адрес “ на  07.06.2020 по всички уеб сайтове. В изявленията написа, че колата на Теди е  горяла „ като факла на автомагистралата “, разкава певицата и продължава:

„ Искам да кажа, че няма нищо правилно в това! Жива и здрава съм и аз, и водачът ми! Колата ми даже не е посочена във въпросната публикация! Така че моите доброжелатели могат да са спокойни, не е моята кола. Ако има подобен случай, откровено се надявам да не е имало жертви! “, безапелационна е Александрова.

Виж още:

„ И още нещо, да успокоя моите доброжелатели, колата ми не е с газова уредба. И подобен фиктивен, фиктивен ПР, с посоченото име в публикацията, който е подал тази неистина, не е моят ПР. Оставям в ръцете на Господ всеки, който си разрешава да стига толкоз надалеч в лъжите си, тъй като всеки един от нас има близки и напрежението, който биха изпитали от сходна неистина е непростителен. Има Господ и той ще Ви съди! Аз желая да успокоя всички мои почитатели, другари и най-много моето семейство, че тази вест е брутална неистина, която няма да остане неплатена! “, приключва тематиката певицата.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР